Tasca religiosa i social

Capella del Col·legi Màxim de Roquetes

Capella de Sant Josep a Roquetes

 

Cal destacar:

Les Congregacions del Sagrat Cor. Creades per fomentar  l’Apostolat de l’Oració i el Catecisme. Les promovien els estudiants de Filosofia i Teologia.

Es va estendre a diversos pobles de les Terres de l’Ebre.

 

Capella en forma de cova i estudiants

Capella en forma de cova i estudiants

Els Exercicis espirituals. Pedagogia pràctica per a la realització d’una experiència plenament personal d’aprofundir en l’art de viure cristianament. Destinats tant a clergues com a laics.

Congregacions Marianes. Creades per fomentar la devoció a la Mare de Déu. Promovien actes benèfics, socials, culturals i esportius que donaven dinamisme i vida a les ciutats de Roquetes, Tortosa i a totes les Terres de l’Ebre.

Visita a la presó

Visita a la presó de Tortosa

 

Cercles Catòlics d’Obrers i Patronat Obrer.  Creats amb la triple finalitat d’arrelar i propagar les creences religioses, d’instruir impartint conferències i classes de ciència i religió, i promoure la cooperació i l'ajuda mútua i socors a obrers malalts.

Visita a l'Asil

Visita a l'Asil de Tortosa

Patronat Escolar de la Sagrada Família. Era una entitat de suport a l’ensenyament del Catecisme, per plantejar dificultats i donar solucions al seu contingut. Estava destinada a les Juntes Parroquials de la Diòcesi.